Holdningskorrigerende tøj

Korrekt Holdning - Holdningskorrigerende tøj & rygstøtte

En god rygstøtte er godt mod rygsmerter.
Der kan være behov for ekstra rygstøtte, hvis ryggen skal have en pause fra smerterne.

Rygproblemer er et stort problem for mange danskere, og resulterer årligt i mange sygedage. De fleste har på et eller andet tidspunkt prøvet at have ondt i ryggen.

Lider du af rygsmerter, lændesmerter eller smerter og spændinger i skuldre eller nakken, findes der forskellige muligheder for at løse problemet.

Rygøvelser & styrketræning

En af de bedste ting du kan gøre for din ryg, er at vedligeholde den med strækøvelser samt opbygge ekstra styrke med styrketræning og holdningskorrigerende øvelser.

På den måde forebygger du problemerne, og ryggen kan lettere bevæge sig, som den skal i dagligdagen.

Rygstøtte til bedre holdning

Har du allerede problemer med lænde- eller rygsmerter, kan en holdningskorrigerende rygstøtte til mænd og kvinder aflaste ryggen, så du bliver fri for smerterne, og ryggen får tid til at komme sig.

Rygstøtten sørger for at du lettere kan bevæge dig uden smerter, samt fremmer en bedre holdning. Den er typisk let at bære, og giver god støtte til rygmusklerne.

Rygstøtterne er ofte komfortable, og har gode justeringsmuligheder, så du kan tilpasse støtten til aktiviteterne.

Holdningskorrigerende tøj

Med holdningstøj bliver ryggen rettet op, skuldrene rulles tilbage, og der skabes automatisk over tid en bedre kropsholdning.

Ofte er det holdningskorrigerende tøj bedst i test en t-shirt med indbyggede elastikelementer, som stammer fra kinesiotape. Kinesiotape er tit benyttet af atleter som støtte for musklerne.

Holdningstøjet virker ved at give øget blodcirkulation til musklerne, og derved stimulere dem. Efterhånden som tøjet bæres, skaber musklerne en hukommelse, og den nye bedre kropsholdning bliver permanent.

Se meget mere på Korrektholdning.dk