Hometrainers.dk - Hometrainer Guiden

Find din nye cykel hometrainer samt tilbehør

Hometrainer Guiden - Find dit indendørs træningsudstyr.
Indendørs cykeltræning på en hometrainer passer perfekt til det danske vejr.

Indendørs cykeltræning på en hometrainer oplever en massiv fremgang i disse år. Det handler ikke længere kun om spinningtimer i fitnesscentret eller endeløse timer på en gammel tung motionscykel.

Den moderne hometrainer kan kommunikere med træningsprogrammer, og er interaktiv. Kører du op af en bakke eller et bjerg, justerer den automatisk modstanden efter forholdene, og du kan træne med eller imod cykelryttere fra hele verden.

En cykeltræner hjælper med vægttab og øger kondition og udholdenhed.

Der er mange gode grunde til at flytte cykeltræningen indendørs. Det kan nemlig være tidskrævende at skulle iføre sig tøj og komme på cyklen og ud til en god rute.

Med en cykeltræner kan du cykle når du vil helt uafhængigt af vejret udenfor. Er du seriøs, kan du samtidig træne mere målrettet via avancerede og målrettede træningsprogrammer.

Du kan både øge konditionen, styrke udholdenheden og blodomløbet samt opnå vægttab med en cykel hometrainer. På https://hometrainers.dk kan du finde de nyeste modeller, tests af populære hometrainere som f.eks. Wahoo Kickr Core samt guides til at finde lige netop den rette hometrainer.

Kan det betale sig at investere i en interaktiv cykelsimulator?

En moderne cykelsimulator er noget helt andet end de gammeldags passive trænere. Med de øgede muligheder kommer en højere pris, men oplevelsen med en smart hometrainer er også helt anderledes.

Det er en mageløs følelse, når man passerer en anden cykelrytter på franske bjerge som f.eks. Mont Ventoux, eller kører om kap på flade veje i London. Alt imens man kan mærke vejens skiftende stigninger, og visuelt kan se det hele ske på en computer, tablet eller smartphone. En smart hometrainer cykelsimulator giver meget for pengene i en travl hverdag.

Kør med vennerne på træningsapps som Zwift, Bkool eller TrainerRoad

En moderne smart hometrainer kan kommunikere med computere, tablets eller din Android eller Iphone via Bluetooth.

Har du installeret en træningsapps, er du klar til at køre med vennerne. Du kan f.eks. aftale faste tidspunkter hver uge hvor i træner sammen. Der er mulighed for at træne på utallige ruter både helt flade og meget kuperede.

En anden mulighed er at køre cykelløb. På f.eks. Zwift starter der cykelløb på alle tidspunkter af døgnet. Det er muligt at deltage uanset dit nuværende træningsniveau, da der er løb for alle.

Din investering i en hometrainer skal afhænge af budget, den tid du ønsker at bruge samt dine mål og krav. Det er muligt at finde modeller i forskellige prisklasser alt efter om du er begynder, let øvet eller en erfaren cykelrytter.

Ønsker du at bruge din nuværende cykel, skal cykeltræneren passe med den. Generelt kan man sige, at har den indvendige gear, har du brug for en hjultræner. Er den med udvendige gear, har du brug for en model med Direct Drive. Du kan få vejledning og finde meget mere information på Hometrainers.dk, før du træffer et valg om din nye hometrainer.