Følg os på sociale medier:

Cookie- og privatlivspolitik

 

Her hos Bedstebredbaand.dk ønsker vi at give dig en god personlig oplevelse.
For at kunne gøre dette benytter vi cookies, til at gemme relevant information på din computer.

 

Hvad er cookies ?

 

Cookies er små tekstfiler med informationer, som et website kan gemme og læse igen. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

 

Hvad bruger vi cookies til?

 

Vi bruger cookies for at kunne gøre dit besøg på websitet så godt som muligt. Vi bruger de indsamlede oplysninger til viden om adfærd på vores website så vi løbende kan lave forbedringer og tilpasse indhold og annoncering herefter.

 

Hvem kan læse indholdet af cookies?

 

 

Ejeroplysninger

 

Dette website udbydes af:
VBNetwork v/Allan Kent Pedersen
Staghøjvej 18
8210 Aarhus V
> Kontakt

 

Så lang tid opbevares cookies

 

Cookies fjernes automatisk, når de udløber (udløbs tiden kan variere). Perioden før udløb forlænges automatisk efter hvert besøg på vores website.

 

Sådan sletter du cookies

 

Du kan til enhver tid selv slette cookies på din computer. Se vejledning ved at klikke her http://minecookies.org/cookiehandtering.

 

Hvordan undgår jeg cookies?

 

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledningen her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

 

Google Analytics (trafikmåling)

 

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

Google Adwords remarketing (reklame)

 

Websitet bruger cookies fra Google Adwords til at målrette reklamer specifikt til folk, der har besøgt bedstebredbaand.dk.
Du kan fravælge “remarketing” (reklame) cookies her: https://www.google.com/settings/ads/plugin/
Du kan se og slette eventuel information omkring dine interesser og demografiske gruppe som Google har lagret her: https://www.google.com/settings/ads/onweb/

 

Annoncenetværk

 

Websitet anvender følgende annoncenetværk:

 

De kan lægge en cookie på din computer, når du forlader vores side gennem et annoncelink. Det er i øjeblikket ikke muligt at fravælge dem.

 

Brug af personoplysninger

 

Bedstebredbaand.dk gemmer ikke personoplysninger, medmindre du kontakter os pr. e-mail/kontakt formular eller telefon.
Vi gemmer oplysninger om de besøgendes adfærd på siden, men oplysningerne er anonyme, og vi kan ikke identificere personerne bag de enkelte brugere af sitet.

 

Kontakt vedr. personoplysninger

 

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Bedstebredbaand.dk, skal du rette henvendelse her. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. Du har også mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klagen indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

 

Beskyttelse af personoplysninger

 

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.
Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.
Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores website.

 

Denne Cookie- og privatlivspolitik er sidst opdateret 21-09-13, og er baseret på skabelonen til cookie- og privatlivspolitik fra minecookies.org.